Eten en drinken

Valli's Corner

Hart verpand aan de Aziatische keuken? Sri Valli neemt je mee op een avontuurlijke en verrukkelijke culinaire wereldreis. In haar exotische Maleisische restaurant onthaalt ze je op de lekkerste gerechten. De kleur- en geurrijke Maleisische cuisine met Indiase en Chinese invloeden. Traditionele recepten, van generatie op generatie overgeleverd. Zoet, zuur, zout, zacht, hartig pittig, fris, knapperig … Ontdek, proef en geniet van de enige Maleisische keuken in Eindhoven bij Valli’s Corner!  
Informatie

Valli’s Corner is een paradijs voor avontuurlijke fijnproevers in een gastvrije en ongedwongen sfeer. De Maleisische cheffin, geboren en getogen in Kuala Lumpur, bereidt alles zelf. “A la minute, supervers en zonder rare toevoegingen. Veel gerechten met vis, kip en rundvlees. En met groenten uiteraard; vegetariërs en veganisten vinden nergens zoveel smaakvolle keuze als in de Maleisische keuken.”

Workshop Maleisische keuken
Valli leerde haar kookkunsten van haar moeder en grootmoeder. Ze had eerder al een restaurant en verraste ook op festivals en evenementen het publiek met haar culinaire creaties. Soms met een smakelijke Hollandse knipoog, zoals een loempia met zuurkool, vegetarische spekreepjes en rode biet. Daarnaast geeft ze graag kookworkshops aan particulieren en bedrijven, om haar passie voor traditionele Maleisische gerechten en delicatessen te delen. Interesse? Bel even!

Heerlijke weekend brunch
Valli’s Corner biedt plaats aan 32 gasten en over een tijdje kun je bij mooi weer ook lekker buiten op het terras eten. Vooralsnog alleen diner (vanaf 17.00 uur), maar in de toekomst wellicht ook lunch. Zin in een bijzonder ontbijt in het weekend? Neem plaats met je vrienden of familie en geniet van een roti canai (een flinterdun pannenkoekje, geserveerd met een curry van kip of dahl), toast met kokos jam, zoete pannenkoekjes en toetjes, vers vruchtensap …

Chef’s choise
Lastig kiezen uit zoveel lekkers? Valli doet je graag een paar suggesties. “Nasi lemak moet je gewoon een keer proeven; ons nationale gerecht. Dat is rijst bereid in kokosmelk, geserveerd met pinda’s, gekookt ei, komkommer en sambal. Maleisische satay; vlees of vis, gemarineerd en gegrilld boven houtskool. En wie ooit eens op het mooie eiland Penang is geweest, kent ongetwijfeld char kway tiow: geroerbakte rijstnoodles. Weet je wat? Neem gewoon maar plaats aan tafel, dan laat ik je proeven van al het lekkers dat onze eetcultuur je te bieden heeft.” Klinkt verleidelijk; gaan we zeker doen in Valli’s Corner!

Contact
Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 12:00 - 22:00
  • Woensdag 12:00 - 22:00
  • Donderdag 12:00 - 22:00
  • Vrijdag 12:00 - 22:00
  • Zaterdag 12:00 - 22:00
  • Zondag Gesloten